Колеги, темата на ivo за срещите в Русе актуална ли е или да сменям с ваща?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от YonКолеги, темата на ivo за срещите в Русе актуална ли е или да сменям с ваща?
аз поне не съм чувал някой да ходи на срещи ....
не знам трябва Иво да каже
пак наща си е ясна вече.... малко организацията куца още ама ... ша са оправиме
шшшш ша ходим ли да гледаме на текето?ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Cvetelinпак наща си е ясна вече.... малко организацията куца още ама ... ша са оправиме97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от YonПървоначално публикувано от Cvetelinпак наща си е ясна вече.... малко организацията куца още ама ... ша са оправиме
като го уточним .... ще те уведомим няма проблемех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Отново набираме скорост за срещата. Дано този път се получи нещо. За миналата неделя само мога да кажа - НЕСЕРИОЗНИЦИ.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от steltНЕСЕРИОЗНИЦИ.
Пафка, аз съм за Мотела!
много си прав, че там ще е по спокойно(ша донесеш ли паметника да отиреш за 2 лева гуми)
та въпроса е събота или неделя..... в 20ч
за мен лично неделя е по добре
дори в неделя не е задължително да е чак в 20ч
кажете...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
колеги на 13 идвам към Русе за 1 месец в някакво поделение и аз незнам каде (това ще ми е първо идване в Русе ) та ще ми е приятно да се запознаем с някои там и някои да ме разведе из града малко пък и някоя кола да видим оставям на вас да измислите нешо по въпроса да организирате нещоhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
И на мен повече ми допада неделният ден. Ноооо, да не стане като предната неделя.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ico83колеги на 13 идвам към Русе за 1 месец в някакво поделение и аз незнам каде (това ще ми е първо идване в Русе ) та ще ми е приятно да се запознаем с някои там и някои да ме разведе из града малко пък и някоя кола да видим оставям на вас да измислите нешо по въпроса да организирате нещоhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
Comment