Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, темата на ivo за срещите в Русе актуална ли е или да сменям с ваща?
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
      Ти има ли град къде не си се напивал? П.п. внимавай с мастиката,има пещерска менте
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

едва ли...
        аз поне не съм чувал някой да ходи на срещи ....
        не знам трябва Иво да каже
        пак наща си е ясна вече.... малко организацията куца още ама ... ша са оправиме

шшшш ша ходим ли да гледаме на текето?
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
          Кажете къде е и от колко часа ако има някаква повтаряемост , че да сменя заглавието... във важната тема в началото на раздела
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
            Кажете къде е и от колко часа ако има някаква повтаряемост , че да сменя заглавието... във важната тема в началото на раздела
            добре
            като го уточним .... ще те уведомим няма проблем

Comment

.......................

Comment

Отново набираме скорост за срещата. Дано този път се получи нещо. За миналата неделя само мога да кажа - НЕСЕРИОЗНИЦИ.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
                  НЕСЕРИОЗНИЦИ.
                  тихо!

Пафка, аз съм за Мотела!
                  много си прав, че там ще е по спокойно(ша донесеш ли паметника да отиреш за 2 лева гуми )
                  та въпроса е събота или неделя..... в 20ч
                  за мен лично неделя е по добре
                  дори в неделя не е задължително да е чак в 20ч
                  кажете...

Comment

колеги на 13 идвам към Русе за 1 месец в някакво поделение и аз незнам каде (това ще ми е първо идване в Русе ) та ще ми е приятно да се запознаем с някои там и някои да ме разведе из града малко пък и някоя кола да видим оставям на вас да измислите нешо по въпроса да организирате нещо
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

И на мен повече ми допада неделният ден. Ноооо, да не стане като предната неделя.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

.......................

Comment

ПОследно неделя 17ч мотел-а,..... ай някой не е дошъ, а ....алфата :P

Comment

Ааааз ма мнооого се извинявам за това, че не дойдох .. но бях на Текето, трябваше да помагам (не да гледам)

Comment

И аз пропуснах тази среща.Но какво да се прави.Следващият път ще пробвам да се класирам
                              146 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от ico83
                                колеги на 13 идвам към Русе за 1 месец в някакво поделение и аз незнам каде (това ще ми е първо идване в Русе ) та ще ми е приятно да се запознаем с някои там и някои да ме разведе из града малко пък и някоя кола да видим оставям на вас да измислите нешо по въпроса да организирате нещо
                                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                                www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Working...
                                X